ကင္ဆာေရာဂါ ျဖစ္ပြားေစတဲ့ အစားအစာ (၁၀) မ်ဳိး


ကြ်ႏု္ပ္တုုိ႔ ေန႔စဥ္စားေနက် အစားအစာ အမ်ားစုဟာ ကင္ဆာေရာဂါအႏၱရာယ္ ျဖစ္ပြားႏုိင္ေျခ ရွိေနၾကပါတယ္။ သင္ေရာ… အဲဒီအစားအစာေတြနဲ႔ ပတ္သက္ေနမိသလား။
တတ္ႏုိင္သေလာက္ ေရွာင္သင့္တဲ့ က်န္းမာေရးနဲ႔ မသင့္ေတာ္ဆုံး၊ ကင္ဆာေရာဂါျဖစ္ပြားေစမႈ အမ်ားဆုံး အစားအစာေတြကေတာ့
(စက္ရုံသန္႔စင္ဂ်ဳံမႈန္႔
(တာရွည္ခံေအာင္ ေဆးထုိး/သြင္း ထိန္းသိမ္းထားတဲ့ GMOs အစားအစာမ်ား
(ထုပ္ပိုးထားေသာ အစားအစာမ်ား
(စည္သြတ္ဗူးထဲက အစားအစာမ်ား
(ေပါက္ေပါက္စုတ္
(ကစီဓာတ္နည္းေသာ အစားအစာမ်ား
(ဆုိဒါရည္
(ေမြးျမဴေရးျခံထြက္ ေဆာ္လမြန္ငါးမ်ား
(ဟုိက္ဒရုိဂ်င္ႏိႈက္တက္ ဆီမ်ား
(၁၀အာလူးေခ်ာင္းေၾကာ္ စတာေတြပဲ ျဖစ္ပါတယ္။
Ref:wellnessbin.com
Source:trend.com.mm
Share on Google Plus

About Editor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment